dilluns, 18 de març del 2019

VEX Robotics Competition

Els alumnes de 2n de batxillerat, de l'escola Vedruna Vall, s'han classificat pel campionat nacional de robòtica VEX Robotics Competicions (VRC). Ara els campions aniran a Kentucky, Estats Units, a competir al campionat internacional.

Llavors com que el viatge és molt car han decidit recaptar diners. Els alumnes han organitzat dos projectes per recaptar diners. En primer lloc el sorteig d'un pernil de la botiga que hi ha al centre de Terrassa; l'Ibericus. En segon lloc faran venda d'uns clauers personalitzats per cada persona.

Per poder participar en el sorteig, hi hauran alumnes de 2n de Batxillerat encarregats de vendre les butlletes. Els clauers estaran disponibles a partir del dimecres 20 de Març, estaran a la classe de tecnologia que està situat al pati. Es pot demanar un disseny personalitzat, una setmana després de demanar el clauer ja estarà fet i és podrà recollir a la classe de tecnologia.

Els clauers i les butlletes valen 2 €.

Tota aquesta feina els servirà per recol·lectar els suficients diners per poder gaudir d'una experiència única i irrepetible.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Graduació de 2n de Batxillerat

El divendres 31 de Maig es va poder celebrar la Graduació de final de curs dels alumnes de segon de Batxillerat a l'escola Vedruna Vall...