dilluns, 10 de juny del 2019

Graduació de 2n de Batxillerat

El divendres 31 de Maig es va poder celebrar la Graduació de final de curs dels alumnes de segon de Batxillerat a l'escola Vedruna Vall Terrassa.


En aquest acte van anar alumnes, família i professors dels alumnes de 2n de batxillerat.
Per començar, van fer una pregària al teatre de l'escola i tant la família com els professors van donar consells als alumnes pel futur, tot animant-los per complir tots els seus reptes tant personals com acadèmics.
Al llarg de la tarda els alumnes van fer diferents activitats com cantar, tocar instruments i unes fotos del llarg del curs. També van posar un vídeo d'humor que havien preparat sobre els professors, així mostrant les seves típiques frases, moments divertits, i altres records tant a dins com fora de l'aula.
Per últim, al finalitzar en el teatre, l'alumnat van poder sopar al pati i després van anar a un local que havien llogat ells mateixos per fer una festa.


Per acabar els desitgem el millor als graduats de segon de batxillerat perquè puguin gaudir d'un futur brillant. Volem agrair a la directora Anna Rifà i a l'alumne Anna Hernández per oferir-nos tota aquesta informació.

Aquí us deixem el video d'humor fet per la Clara Cañizales.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Graduació de 2n de Batxillerat

El divendres 31 de Maig es va poder celebrar la Graduació de final de curs dels alumnes de segon de Batxillerat a l'escola Vedruna Vall...