dimarts, 28 de maig del 2019

L'intercanvi Belga

La passada setmana del 13 fins al 19 de maig els alumnes de 1r de batxillerat de l'escola Vedruna Vall Terrassa van poder gaudir tota una setmana amb els alumnes de l’intercanvi a Bèlgica.

Durant aquella setmana els alumnes de 1r de Batxillerat van poder estar amb alumnes estrangers. Aquests alumnes eren de l’escola Materdei a Brusseles. Aquest és un projecte que ofereix l’escola per tal d’afavorir el parlar en llengües estrangeres. Despres d'aquest intercanvi, els alumnes de Terrassa aniran a Bèlgica, el mes d’Octubre d’aquest any. Aquest projecte ja s’ha portat a terme 10 anys consecutius.

L’estada dels belgues ha estat curta però l’han intentat aprofitar al màxim. El primer dia van convocar una festa de benvinguda per als nouvinguts. Els alumnes belgues es van hospedar a les cases dels alumnes terrassencs. També un dels dies van anar a Barcelona on van visitar els llocs més emblemàtics com per exemple: el Parc Güell, la Sagrada Família,etc. Van passar un dia a la platja i també van fer un Escape Room on ells eren militars i havien de desactivar una bomba. L'ultim día tots els belgues van anar a sopar per fer una festa de comiat.

En conclusió aquesta va ser una experiència formidable per als alumnes de 1r de Batxillerat de l’escola Vedruna Vall Terrassa i de l’escola Materdei.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Graduació de 2n de Batxillerat

El divendres 31 de Maig es va poder celebrar la Graduació de final de curs dels alumnes de segon de Batxillerat a l'escola Vedruna Vall...