dimarts, 4 de juny del 2019

L’institut Santa Eulalia recull firmes per a Vedruna Vall

La setmana passada l'institut Sta. Eulàlia de Terrassa va recollir firmes per al projecte de la ILP de l'escola Vedruna Vall.

Aquesta tracta sobre una proposta de llei impulsada l'any passat pels alumnes de Vedruna sobre la sensibilització del consum responsable la qual va ser acceptada a tràmit i ara necessita 50.000 firmes per implementar-se, com ja vam explicar en un anterior blog.
Aquesta ajuda per part de l'escola del barri de Can Palet es deu perquè aquest mes de maig Vedruna Vall es va unir a la Xarxa Escoles EES (Economia Social i Solidària). Aquest és un conveni amb escoles que tenen projectes d'economia social i cooperativa en el qual participen tres instituts, Sta. Eulàlia, Montserrat Roig i Vedruna Vall. A partir d'ara totes tres recolliran firmes per obtenir-ne 50.000 i que aquesta llei es dugui a terme.

Esperem que s'aconsegueix les 50.000 firmes i que més escoles passin a formar part de projectes solidaris per tal d'aconseguir un futur millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Graduació de 2n de Batxillerat

El divendres 31 de Maig es va poder celebrar la Graduació de final de curs dels alumnes de segon de Batxillerat a l'escola Vedruna Vall...