dilluns, 29 d’abril del 2019

L'estada a França dels alumnes del Batxibac

El passat 3 d’abril els alumnes de 1r de batxillerat de batxibac, que són aquells alumnes que fan un terç del batxillerat en francès, de l’escola Vedruna Vall Terrassa van anar a fer un viatge a Montpellier i a Paris.


Aquest viatge va durar 8 dies. Van anar del 3 fins el 11 d’abril. Durant els primers dies els alumnes van fer clases de francés durant el matí, i a les tardes van poder disfrutar dels voltants de Montpellier. Van passar l’estada a cases de veïns de la ciutat. Van anar a Niems, Arles, Carcassonne, aprenent tant de la cultura com del llenguatje francès. Quan van marxar cap a Paris en comptes de seguir a casa de les famílies van insralar-se en un hotel. Llavors els dos últims dies de l’estada van poder gaudir de la ciutat de la llum, Paris. Allà van visitar la Torre Eiffel, el museu del Louvre, els camps Elisis i els diferents barris de Paris en grups.


En conclusió, els alumnes de 1r del batxibac van poder gaudir de una estança a França per poc a poc anar dominant aquest nou idioma.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Graduació de 2n de Batxillerat

El divendres 31 de Maig es va poder celebrar la Graduació de final de curs dels alumnes de segon de Batxillerat a l'escola Vedruna Vall...