diumenge, 31 de març del 2019

Viatje de fi de curs


La setmana del 5 d'Abril, els alumnes d'1r de Batxillerat i de Cicles formatius de grau mitjà (CFGM) de l'escola Vedruna Vall, iniciaran el viatge de fi de curs a Alemanya

El viatge que faran tindrà una durada d'1 setmana, marxaran el 5 d'Abril i tornaran el 12. Durant aquesta setmana aniran a Frankfurt, Berlín, Nuremberg i per últim Heidelberg.

Divendres 5 agafaran l'autocar amb direcció a Frankfurt. L'endemà hi arribaran i faran una visita a peu per la ciutat, després tornaran a l'autocar i s'aniran en direcció a Weimar, on tindran també una visita guiada per la ciutat.
El dia 7 aniran a Berlín, la capital d'Alemanya, i estaran fins al dia 10. Durant l'estada a Berlín, visitaran les avingudes del Berlín Oest i el Museu Pergamon. També tindran temps lliure per la zona de Friedrichstrasse i Hackercher Höfffe.

Resultat d'imatges de berlin

El dimecres sortiran cap a Dresden de bon matí i cap al migdia sortiran cap a Nuremberg. L'11 arribaran a Heidelberg on tindran una visita de la ciutat i temps lliure i finalment el divendres tornen a Terrassa.

Finalment agraïm a l'alumna Clàudia Olivet per facilitar-nos tota aquesta informació. Esperem que gaudeixin d'aquest viatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Graduació de 2n de Batxillerat

El divendres 31 de Maig es va poder celebrar la Graduació de final de curs dels alumnes de segon de Batxillerat a l'escola Vedruna Vall...